Altres Cursos       Cursos MiraMon 20 anys · Gener 2015       Temari    Matriculació    Texto en Castellano

En el marc de les celebracions del 20è aniversari del MiraMon, el Grup de Recerca Mètodes i Aplicacions en Teledetecció i Sistemes d'Informació Geogràfica (GRUMETS, www.grumets.cat) organitza cursos independents sobre l’ús del MiraMon en 4 temàtiques rellevants dins del camp de la ciència i les tecnologies de la informació espacial. Hi ha una promoció especial per assistir a tots els cursos.

L’objectiu i l’organització són dobles. En primer lloc s’oferirà una introducció i un repàs a l’ús i a les potencialitats del MiraMon en cadascuna de les diferents temàtiques ofertes. En segon lloc es farà èmfasi en les diferents novetats i les millores incorporades recentment a les aplicacions del MiraMon.

Els cursos tindran un caràcter eminentment pràctic i seran vehiculats a partir d’exercicis il•lustratius de les diferents temàtiques. La duració de cada curs és de 4 hores.
Teledetecció i Anàlisi en SIG
Aquest curs realitzarà una breu introducció teòrica a l’Anàlisi espacial i a la Teledetecció. També es farà un repàs de les eines, les característiques i les novetats del MiraMon en aquesta disciplina.
· MiraMon i Teledetecció
· Importació i lectura d’imatges de teledetecció
· Eines per la preparació a l’anàlisi de sèries temporals
· MiraMon i l’Anàlisi en SIG

Dia:27 Gener                                Hora:10:30-14:30                                Lloc:Campus UAB(aula per determinar)


Accés als Geoserveis
En aquest curs es pretén fer una introducció a les possibilitats d’accés i descàrrega d’informació geospacial a través de la xarxa amb el MiraMon.
· Disponibilitat de dades a Internet. Explotació
· Mapes Internet: MMZ i MMZx
· Web Map Service (WMS), Web Map Tile Service (WMTS)
· Accés a Bases de Dades (BD)

Dia:28 Gener                                Hora:10:30-14:30                                Lloc:Campus UAB(aula per determinar)


Digitalització/Anotacions
En aquest curs es presentaran les tècniques i les potencialitats de digitalització de nova informació geogràfica amb el MiraMon. A més, es presentaran les diferents tipologies i els usos potencials de les anotacions.
· Digitalització de nova informació
· Estructuració topològica
· Tipus i ús d’anotacions
· Anotacions i mapes

Dia:29 Gener                                Hora:10:30-14:30                                Lloc:Campus UAB(aula per determinar)


Visualització/ Simbolització
Aquest curs realitzarà una breu introducció a les diferents tècniques de visualització i simbolització que ofereix el MiraMon. Particularment presentarà les darreres novetats del programa com l’exportació a SLD i explicarà les opcions avançades en simbolització, sovint poc conegudes per la comunitat d’usuaris.
· Visualització de dades
· Consulta per localització i atributs
· Tècniques de simbolització avançada
· Exportació SLD

Dia:30 Gener                                Hora:10:30-14:30                                Lloc:Campus UAB(aula per determinar)Dates, durada i places
27, 28, 29 i 30 de Gener de 2015

· Horari: de 10:30 a 14:30 (4 hores/curs)
· Places: 15 (1 ordinador per persona)


Lloc i Accessos
CREAF (Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals)
Edifici C (Facultat de Ciències)
Universitat Autònoma de Barcelona
08193 Bellaterra (Barcelona)

Mapa d'accessos al CREAF - UAB


Preu i matrícula
Preu:  25€-1 curs  40€-2 cursos  50€-3 i 4 cursos  

Matriculació mitjançant la web de compra del MiraMon, comunicant el mètode de pagament:
VISA/MASTERCARD, Transferència bancària o xec nominal.

El pagament per VISA/MASTERCARD pot formalitzar-se directament a través de la web o per fax; la transferència bancària s'ha d'efectuar personalment al número de compte que s'indica i el xec s'ha d'enviar per correu per completar el procés de compra.

Durant el procés de matriculació cal especificar a l’apartat de "notes addicionals" el nom del curs o dels cursos en què l'alumne es vol matricular.

No oblideu d'indicar el vostre nom en formalitzar el dipòsit o la transferència i envieu per fax (+34 93 581 4151) o per correu electrònic (cursos@miramon.uab.cat) el justificant de la transferència.


La inscripció és per rigorós ordre de pagament


Per qualsevol dubte o alta/baixa de la nostra llista informativa, contacteu amb: cursos@miramon.uab.cat