Sel·lecció sobre una capa de polígons

Funcionament del MiraMon Professional i del Lector Universal de Mapes del MiraMon.
Respon
Magda Pla
Entrades: 24
Membre des de: dc., 28 set. 2011, 23:22

Sel·lecció sobre una capa de polígons

Entrada Autor: Magda Pla »

Hola,
el VecSelec m'està donant problemes quan sel·lecciono una capa de polígons, la sel·lecció que em genera no és una capa de polígons emancipada tot i que jo indiqui la la emancipi, a més, el resultat no es pot obrir bé. Al intentar el *.pol resultant dóna un error de la capa vectorial i la DBF generada està totalment buida. Estic utilitzant la versió 8.2e.

Gràcies per endavant!
Salut!
XavierPons
Entrades: 18
Membre des de: dj., 02 juny 2011, 10:02

Re: Sel·lecció sobre una capa de polígons

Entrada Autor: XavierPons »

Bona tarda Magda,

La versió actualment ditribuïda és una 9. A continuació t'explico com procedir per fer una instal·lació parcial només del mòdul que estàs utilitzant, però també pots optar per actualitzar tot el MiraMon des de les instruccions que es donen a la pàgina https://www.miramon.cat/mus/cat/index.htm

1/ Primer caldria comprovar quina versió del VecSelec estàs utilitzant. Per a fer-ho, obra la caixa del diàleg del VecSelec i polsa si us plau en la icona del MiraMon ubicada en la part superior dreta. T'apareixerà una caixa amb a data de la darrera compilació del mòdul VecSelec:

---------------------------
Informació sobre la versió del wVecSele/VecSelec
---------------------------
Directori del programa: C:\MiraMon

Data de compilació de la interfície (wVecSele): 25-01-2022 14:07
Data de compilació del mòdul (VecSelec): 18-01-2022 21:03
Data de compilació del mòdul (VecSelec_64): 18-01-2022 21:05


Pots fer "Ctrl+C" per copiar aquesta informació al porta-retalls i prémer acceptar.
---------------------------
D'acord
---------------------------

Si la teva versió és anterior a la que veus en el que t'acabo de copiar (els executables de 32 bits són del del 18 de gener de 2022, i la caixa de diàleg del 25 de gener), si us plau actualitza-la seguint el que indico al punt 2/. Si les dates són iguals, si us plau ves directament al punt 3/

2/ Actualitzar el mòdul VecSelec En tot moment pots descarregar de https://www.miramon.cat/mus/academica/v ... r_data.txt la Llista de mòduls ordenats per data de la darrera actualització. D'acord amb el llistat en el moment en què et contesto, veuràs que diu que la darrera compilació del mòdul és del 25-01-2022 15:17, cosa coherent amb el que t'he mostrat al punt 1/. Pots descarregar aquesta actualització directament de https://www.miramon.cat/mus/academica/v ... cSelec.mmz. Si aleshores l'executes simplement amb un doble clic i acceptes les preguntes se t'instal·larà.

Si fa temps que no actualitzes, pot ser interessant que actualitzis el mòdul General per tal de tenir la darrera versió de missatges, taules de geodèsia, etc. El tens a https://www.miramon.cat/mus/academica/v ... eneral.mmz.

3/ Si la versió actualitzada et funciona bé, t'agrairé que n'informis aquí, i tema resolt :-) . En cas contrari et proposo que generis un fitxer MMZX de la capa .pol amb el mòdul MMZ (menú "Fitxer | Publicar un mapa a Internet/Intranet | Crear/Descomprimir...") en mode Internet marcant "No utilitzar-ne cap" en l'opció de les miniatures, i ens l'enviïs a suport@miramon.uab.cat indicant en el correu electrònic la línia de comanda (que pots obtenir, des de la caixa de diàleg del VecSelec, prement el botó ">>BAT/PS1").

Estudiarem el teu cas, i t'escriurem de seguida que tinguem la solució; naturalment la capa serà tractada de manera confidencial i destruïda un cop entès el problema. També publicarem en aquest fil del Fòrum d'Usuaris quina ha estat la solució.

Moltes gràcies per utilitzar el FUM.
Magda Pla
Entrades: 24
Membre des de: dc., 28 set. 2011, 23:22

Re: Selecció sobre una capa de polígons

Entrada Autor: Magda Pla »

Hola Xavier, gràcies per la resposta.
M'he actualitzat el MiraMon i problema solucionat :D


Salutacions!!
Magda Pla
XavierPons
Entrades: 18
Membre des de: dj., 02 juny 2011, 10:02

Re: Sel·lecció sobre una capa de polígons

Entrada Autor: XavierPons »

Excel·lent! Gràcies per informar-ne, Magda.
Xavier
Respon