GPS Garmin no trobat pel mòdul GarminMM

Fòrum d'usuaris del MiraMon en català
Respon
j_angel
Entrades: 7
Membre des de: dj., 31 maig 2012, 19:24

GPS Garmin no trobat pel mòdul GarminMM

Entrada Autor: j_angel »

He adquirit un GPS Garmin Oregon 450t. En MiraMon, vull utilitzar el mòdul GarminMM: Descarregar i carregar objectes d'un GPS GARMIN a MiraMon. La connexió amb l'ordinador es fa via USB. En ordinador fix amb Windows XP service pack 3 i 2 ports COM, no hi ha manera de connectar (en un portàtil amb Windows 7, no veig cap port COM). Utilitzant l'eina Spanner de Garmin que recomaneu en un altre post, apareix un port COM3 al MiraMon però tampoc pot connectar amb el GPS.
Sí que hi puc connectar amb el Google Earth i veure el track del GPS representat al programa.
Sí que puc accedir al disc dur del GPS i transformar el track amb el mòdul GPXMM: Conversió de fitxers GPX a fitxers topològics de MiraMon.

On pot estar el problema?
guillem
Entrades: 16
Membre des de: dt., 06 maig 2014, 15:09

Re: GPS Garmin no trobat pel mòdul GarminMM

Entrada Autor: guillem »

Bona tarda Angel,

En les versions recents de Miramon, l'aplicació GarminMM reconeix tots els dispositius USB de Garmin connectats a l'ordinador sempre i quan prèviament s'hagin instal•lat els drivers correctament. Se’ls pot descarregar a:

http://www8.garmin.com/support/download ... jsp?id=591

Per altre banda, si te dubtes sobre si la seva versió de Miramon suporta les connexions USB amb Garmin, hi ha una manera senzilla de comprovar-ho: a la interfície de l'aplicació, si la pestanya de la selecció de ports es mes ample que el boto de projeccions del costat, voldrà dir que disposa d'una versió correcte ( adjunto imatge).


SaluT!

Guillem
Fitxers adjunts
fuum.PNG
Respon