Descomprimir fitxers MMZ massivament

Automatització i encadenament de processos i metaprogramació (fitxers BAT, crides de mòduls des d'altres aplicacions, etc), així com estratègies de comunicació entre aplicacions web i el MiraMon.
Respon
Edu Luque
Entrades: 118
Membre des de: dc., 15 juny 2011, 17:10

Descomprimir fitxers MMZ massivament

Entrada Autor: Edu Luque »

A més de l’aplicació de finestra (WMMZ.exe) per crear i descomprimir fitxers MMZ (Fitxer | Publicar mapa a Internet/Intranet | Crear/Descomprimir un MMZ), en el cas que s’hagin de crear/descomprimir un gran nombre d’ells el més còmode és fer servir l’aplicació de consola (MMZ.exe) junt amb un fitxer BAT.

Des de la finestra de l’aplicació es pot desar l’estructura de la línia de comada necessària i posteriorment modificar el BAT amb el bloc de notes per incloure la comada MD i FOR del sistema operatiu per què s’executi tantes vegades com fitxers MMZ es trobin en el directori de treball (veure captura adjunta):

Codi: Selecciona’ls tots

FOR %%I IN (*.mmz) DO MD "%%~nI"
FOR %%I IN (*.mmz) DO C:\MiraMon\MMZ 1 "%%I" "%%~pI\%%~nI" /REGENERACIO=ARBRE
La primera línia d’aquest BAT genera les carpetes amb els noms dels MMZ i la segona descomprimeix els MMZ dins de cada carpeta. Per més informació sobre la comanda MD i FOR consultar la Web o l’ajuda del sistema operatiu.

Tot això aplica a la resta d’eines del MiraMon que també es poden executar des del símbol de sistema (consola) per poder crear processos massius i automatitzats.
Fitxers adjunts
CapturaDescomprimirMMZ-BAT.gif
Respon