Web del MiraMon
   Navegador de Mapes del MiraMon       Texto en castellano  Castellano   Text in english  English © Xavier Pons   

Introducció

L'any 2001, amb el projecte de recerca competitiu de títol GIS-I2: Cartografia i imatges de satèl·lit sobre I2-CAT (Internet de 2a generació), va començar un projecte de creació que va acabar esdevenint un navegador de mapes i un servidor de mapes sota protocol WMS. Aquest projecte ha estat possible gràcies, primer, al finançament del Centre de Supercomputació de Catalunya (CESCA-FCR) i, posteriorment, al suport dels Departaments de Medi Ambient i Habitatge, d'Universitats Recerca i Societat de la Informació, de Governació i Administracions Públiques i d'Agricultura, Ramaderia i Acció Rural, així com de l'Agència Catalana de l'Aigua de la Generalitat de Catalunya.

El 2008 l'equip del MiraMon considera que el projecte ja està prou madur per publicar-lo a la Internet sota la llicència GPLv3. Això no significa que el projecte es consideri totalment acabat; tot al contrari, anem treballant per millorar-lo dia a dia.

Descàrrega

Darrera versió disponible

Comunitat

Necessitem la vostra ajuda per a millorar aquest programari. Si voleu indicar-nos errors o contribuir amb millores, modificacions o ampliacions contacteu-nos.