Cat     Cast     Eng

Per poder publicar cartografia per Internet que pugui ser visualitzada gratuïtament amb certificació d'autoria i integritat amb el Lector de Mapes de MiraMon, es necessita adquirir una llicència de MiraMon Internet Map Publisher. Hi ha dues maneres de poder generar fitxers MMZ certificats, publicables a Internet-Intranet o en CD-DVD:
CERTIFICADOR CONCRET
Aquesta opció és adequada si voleu fer una publicació esporàdica d'un nombre reduït de mapes. En aquest cas genereu amb MiraMon Professional cadascun dels mapes (fitxers MMM) que volgueu publicar, els convertiu en fitxers MMZ i ens els envieu per correu electrònic o per ftp , indicant-nos quin nom voleu que consti en la certificació. Nosaltres els retornarem certificats i a punt per ser utilitzats en les vostres pàgines HTML a Internet-Intranet o al CD-DVD.

Preu: Paquet de 10 certificacions 229.00€    
CERTIFICADOR PERMANENT
Aquesta opció és adequada per a fer una publicació il·limitada de mapes al vostre nom. Us enviem una aplicació que permet certificar tants mapes com necessiteu. En aquest cas no cal que tingueu cap interacció addicional amb nosaltres, cosa que permet generar mapes certificats fins i tot dinàmicament sota demanda d'un formulari HTML.


Preu de descàrrega Certificador permanent (Internet Map Publisher): 1836.00€      
Preu Especial: (llicència per a un servidor) i
Certificador permanent (Interent Map Publisher): 3200.00€    


MiraMon INTERNET MAP PUBLISHER

Qüestions genèriques: contacte@miramon.uab.cat
Preguntes o suggeriments en usar el MiraMon: suport@miramon.uab.cat i Fòrum d'Usuaris del MiraMon: http://www.miramon.uab.cat/Fum/index.php

MiraMon. Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals (CREAF).
Facultat de Ciències. Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) E-08193 Bellaterra, Catalunya. Espanya

Tel.: 935 811 312 Fax: 935 814 151

Mapa de situació